Find din indre gourmetkok frem og imponer de andre i netværket.
I BreakPoint vil vi tll dette arrangement prøve en inspirerende, kreativ og udviklende form for teambuilding.
Du får mulighed for at skabe en eksklusiv 3-retters gastronomisk menu under kyndig vejledning af en professionel kok fra Hotel- og Restaurantskolen Silkeborg, som gennem tiden har fostret nogle af de kendte gourmetkokke i Danmark
Program:
16.00 Introduktion og gennemgang af eventet,
v/ Torben Bastrup og Jesper Grønne
17.00 Opstart i køkkener med gennemgang af 3 retter bestående af
Forret-hovedret-dessert.
Buffet med mineralvand og vine.
18.30 Fællesspisning med tilhørende vin-menu.
21:00 Tak for idag
Teamledere:
 |
Kok & leder: Torben Bastrup Nielsen
|
 |
Tjener & Sommelier: Jesper Grønne
|
Praktisk info
Varighed: 5 timer, kl. 16.00 - kl. ca. 21.00
Antal: Min. 15 / Maks. 25 deltagere
Kosthensyn: Særlige kosthensyn angives i tilmeldingen.
Parkering: Det oplyses at der er parkering lige overfor skolen.
Øvrige forhold: College360 er røgfri
- Gælder også kursister og gæster.